Frigga!

Jag läste i en tidning att man hade jämnfört Lisbeth Salander från Män som hatar kvinnor med en tjej som heter Frigga.. Den här Frigga är med i en film som heter Thriller - En grym film..
Filmen handlar om Madeleine som sjuåring blir våldtagen och så chockad att hon blir stum. När hon som 19-åring möter hallicken Tony så får hon åter uppleva hemska våldtäktsscenarier. Tony påtvingar Madeleine ett heroinberoende och för att hon ska få stilla sitt behov får hon prostituera sig och möta de mest vidriga snubbarna för att att låta sig bli utnyttjad och våldtagen. De pengar Madeleine tjänar lägger hon på karatekurser som hon tar i hemlighet, hon lär sig även avancerad bilkörning och prickskytte för att kunna ha möjlighet att ta ut sin hämnd på alla inblandade.

Och för er som också har sett Män som hatar kvinnor så har handlingen en del saker gemensamt.. I vilket fall som helst så står det i tidningen att den här Frigga är både snyggare och bättre än Salander, Det ända man kan göra är väl att kolla på filmen och avgöra sen, jag kollade på trailern och det tar emot lite att se en sån gammal film, men kanske en dag ^^ filmen är inspelad 1974 haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0