8 ÅR idag :D

Japp Jag och André har 8 år idag :D helt sjuukt vad tiden går ^^ Och så äntligen förlovade ju :P i lördes som sagt ^^ hehe.. Tyväär är jag ju inte i hbg så att vi kan fira.. Vi får fira på håll.. Jag bakar lite.. vet inte vad han gör, försökte få tag i honom men inte ngt resultat :/ får ringa igen sen..

Ska iaf fortsätta på vår rapport idag så att den är klar.. Sen ska jag plugga djursjukvård och kanin-gnagare-iller.. haha suck!

Pssst! ÄLSKAR DIG BABY!!!

Torp!

Iväg till torp idag och handla litta :P

Överraskning!

Ja men kan lätt säga att det va en överraskning jag fick igår :D haha vi va ju först hos pappa och käkade middag, det va ju inte planerat.. Sen åkte ante iväg ett tag så jag gjorde ve mig.. Så hämtade han mig.. så åkte vi hem till honom.. Jag fick absolut inte gå in på hans rum.. hehe sen fick jag på mig ögonbindel.. Så fick jag ta av dom och jag såg först "bara" blommor och asti och choklad.. ^^ Sen sa han ser du inte vad där är :P Så låg där två ringar :D:D:D Han frågade om vi skulle förlova oss! hihi som jag har väntat på det.. Då kom tårarna :P Japp det va en dag att minnas !! Dessutom har vi 8årsdag på onsdag ^^ Slå det :D hehe Älskar dig André!


Lördag!

Igår spenerade jag och baby vår fredag hos Joakim.. Han flyttade till lägenhet igår, så det va inflyttningfest där ^^ Idag gick jag upp lite senare än igår :P så åkte jag och pappa pch handlade lite, sen åkte jag in och solade :D Så jävla sköönt! Jag köpte ett balsam till Devil, Sjuukt bra.. Han fick jättefin päls direkt och blev superfluffig! :D haha Man kunde spraya direkt på torr päls med plus att den bara kostade typ 50 spänn :D yeah!

Om typ en timme ska vi käka ryggbiff med pommes och bearneise nomnom! Ikväll blir det fullt med överraskningar (tror jag) haha

Sola!

Nu ska jag iväg och sola.. Har en del ärenden i stan med.. Efter det ska jag och mamma fika :D nice ^^ Kanske hänger med dom till Ikea sen om jag får.. Det va förresten skit kul att se Devil igen ^^

Storebror!

Nu ska jag och brudarna glo på Big Brother!! Jag älskar det.. Utan det hade jag inte överlevt skolan säger jag bara ^^

Gris!

Igår hade vi grisprov.. Det faktiskt över förväntan ^^ MEn under dagen mådde jag sämre och sämre.. Fick världens migrän anfall, så jag fick ligga ute på marken och bara ligga där.. Som tur va så va det ju sol igår.. Så när jag kom hem så låg jag i sängen hela kvällen tills vid nio och då somnade jag som en död val.. haha, idag mår jag bättre..

Köpte bulle med bulle och godis till bussen hem imon.. Det visar sig att det är nog bara skåne som har bulle med bulle, blev ngt mobbad för det nu.. Det heter tydligen inte bulle, det heter småbröd.. -.- så lööökigt!!

Träna!

Fan va skönt det va att träna idag.. Körde Zumba och rockring.. Sen höll jag mig i elementet och körde mage.. Lite ben fick också va med.. Nu jävlar ska jag hålla detta minst fyra ggr i veckan! (får se hur länge det håller haha) Men iaf så känns det skit bra :D

Slut på det roliga!

Imon är det slut på det roliga.. Då är det plugg på grisprov som gäller.. Får ta och träna en massa imon med.. Det har blivit en hel del synd denna helgen.. Både BK och Kebab.. haha ^^ Så zumba och rockring skulle passa fint imon.. Kan väl passa på att smörja litta BUS med ^^ Men som sagt är gris nummer ett på listan imon! God natt gott folk!


Heldag!

Snacka om en heldag.. Vi va i trollhättan i typ två timmar och i Göteborg i sex timmar.. WOW!! Jag kom hem med litta saker iaf.. Billigt va det med ^^ Två par skor.. IGEN! Alltid skor.. OMG jag ska sälja lite skor när jag kommer till skåne igen.. Så håll utkik.. Kommer lägga upp på tradera, så kan lägga upp ett inlägg när jag gör det och vad jag heter där ^^ Här kommer bilder på dom jag köpte idag..



Högklackade kängor! Loove! 149kr ^^



Sandaler, 50kr ^^


Från sidan

Roadtrip!

Om typ 20 min drar jag, Evelina och My till trollhättan.. My ska tatuera sig och Evelina ska pierca sig.. ^^ När vi varit i trollhättan så drar vi vidare till göterborg :D Vi tänkte strosa runder på stan där :D nice ska det bli ^^ En liten roadtrip så här på en fredag, det är aldrig fel ^^

Lång dag!

Efter en lång dag på nordens ark sticker jag och brudarna till torp.. Det ska inhandlas litta kattsand och kattmat.. Men mest av allt ska det inhandlas till vår tacokväll som vi ska ha imon ^^ Nice.. Har inte ätit köttfärs på tre månader.. Alltid välkommet ^^

Som vanligt!

Jaha som vanligt på hennes prov så finns hälften som står på pappret inte med.. Vi får ett papper med saker vi ska kunna så kommer helt andra saker.. Ja man får väl bara hoppas på ett G nu då.. :/

Plugg!

Faan, jävla hundprov! En hel jävla massa hundraser.. suck! Och så ska vi kunna om skk.. Det kommer vi aldrig att behöva kunna.. det kommer blir en lååång natt! Buffel!

Sommarkänsla!

Kan inte låta bli att få sommarkänsla när man kollar i nya tidningar med sommarkläder.. Loove! Jag fick syn på ett par helt underbara skor på hm.. Sandaler för att va exakt.. Inte spec  dyra och passar perfekt till i sommar.. Kanske landar dom i min hall ^^ vem vet.. Så här ser dom ut iaf..



Ja jag vet, skit snygga ^^

Helg i HBG!

Efter en helg i Helsingborg är jag nu på väg hem till Munkedal igen.. JAg har bytt djur på vägen med.. Devil fick stanna i HBG och jag tog med mig Ronja (katten) ist.. Ngt sällskap behöver jag ^^ Så jag och baby va på ÖoB och köpte katt-toa och sand, en klösbräda fick hon också.. :P

Onsdag..

Imon onsdag, nordens ark, sen efter ska jag packa lite.. Ska till hbg över helgen.. kommer nog lämna devil där :'( inte alls kul.. Buffel, så fort jag tänker på det får jag tårar i ögonen.. SUCK!!! Det finns iaf ett par saker som är bra med att åka hem till hbg.. Men när jag ska åka därifrån igen så kommer det bli tungt.. Sover asdåligt om nätterna nu :( Vaknar antingen för att jag drömmer knas eller för att devil slickar på fin tass.. eller försöker att slicka på den.. Eller så drömmer han så jag vaknar.. zZzZzZzzz God natt gott folk!

Rädd!

jag är sjukt rädd för att gå ut med devil efter det som hände i onsdes.. Det verkar kanske skit töntigt, men jag kan inte förklara det.. det känns skit rent ut sagt.. Jag vågar inte gå ut med min hund.. och han måste ju gå ut.. Jag ska hem i helgen, jag har inte helt bestämt mig men antagligen så får devil stanna kvar i hbg.. Det känns skit det med, känner mig som en dålig hundägare.. Men det är ju för hans skull.. där kan han gå ut och vad jag vet så finns det ingen galen hund där som vill döda honom.. Som sällskap ist så funderar jag på att ta med katten upp.. Jag ska inte behöva va rädd, men det är ju lätt att säga.. Jag fixar inte det, jag blir tårögd bara jag tänker på att jag måste gå ut med honom.. Händelsen spelas upp som en jävla film i huvudet om och om igen.. Tack för det pundarjävel du har förstört mitt liv.. Mitt sätt inför hundar och relation till hundar.. Jag hatar dig!

Party!

Så färdig fixar och klar för party ikväll.. Förfesten ska ha börjat hos mig, men alla är sena.. haha.. Sen ner på portofino och käka och lyssna på live band :D yeah! super!! Kvällen look:


shopping i soffan!

haha, japp nu klickade jag hem en present till Nicole.. Sen passade jag på att klicka hem lite sommarkläder.. En bikini och dom lila leggingsen.. kommer nog bli skit bra :D

Lila!

Dom här lila leggingsen är ju helt underbara..Ser ut som lila skinnbyxor.. Sjukt snygga, ngt som jag kan tänka mig att ha tillsammans med en neutral top, vit eller svart..



Sen den här bodyn fick mig att stanna upp.. Jag brukar inte gilla bodys, men den här är helt annorlund och sjuuukt snygg.. 'speciellt till dom shortsen som hon har på bilden..


Såklart!

Jag messade My och frågade om hon kunde följa med mig ut med Devil, för jag är rent ut sagt skiträdd för att gå ut nu.. Hon kom över och vi hann bara bort ett par hundra meter så kommer en bil med en skit stor hund i, då är det den hunden som attackerade oss i onsdes.. Hon kör fram och rullar ner rutan och där inne så sitter typ hunden i framrutan och hugger efter Devil fast att Devil är långt ifrån.. Jag går fram och lyssnar för hon frågar hur det gick med min hund.. Jag förklarade att han då fått anibiotika osv.. hon bara ååh han (hunden) har aldrig hoppat på ngn innan.. Det vill väl jag skita i.. Så sa jag att jag har polisanmält henne och frågar efter hennes namn..  Då säger hon att om jag har polisanmält henne så kan jag ta reda på det själv.. SUCK! Jävla idiot!

Ny tatuering!

Det va inte bara missär igår, kunde man tro.. Men jag va i trollhättan och gjorde min nya tatuering :D blev mkt mkt nöjd ^^
En ros för mamma, en för pappa och en för Joakim :D

Pundarjävel!

Igår blev jag och Devil attackerade av en pundares rotweiler.. Den bet mig i armen och slet i devils tass.. Så idag har vi varit hos veterinären och fått krage och antibiotika.. Mindre kul :/

RSS 2.0